Proefabonnement

Het voordeel en nadeel van het wonen in een flat is dat als ik ‘s ochtends de krant wil halen ik eerst een paar trappen af moet, naar de brievenbus moet lopen en vervolgens hetzelfde aantal trappen weer op moet. Wel fijn dat op het moment dat ik met de krant de keuken in loop het water voor de koffie al pruttelt en ik het kokende water dus zo op het filterzakje met snelfiltermaling kan gooien. 1x herhalen voor een volle pot koffie.

Vanmiddag heb ik besloten om tot 15 maart geen alcohol te drinken, dit uit angst voor de verkiezingsuitslag van die datum en het vermoeden dat, mochten de voorspellingen kloppen en we een rechtse partij, PVV, VVD of GroenLinks aan de macht krijgen ik de alcohol die ik in de tussenliggende tijd niet drink in één keer op deze dag nodig zal hebben om de frustratie weg te zuipen. Ik ben zelfs bang dat ik in dat geval de uitslag zo extreem ga verzuipen dat ik de volgende dag wakker word, vol spanning de verkiezingsuitslag bekijk en het nogmaals op een zuipen zet.

Een gepaneerde varkensschnitzel heeft niets te maken met een varkensschnitzel die gemaakt is van een varken waarbij een bal door de benen is gespeeld.

Afgelopen donderdag was er een concert in Groningen, in eerste instantie had ik besloten niet heen te gaan, toen ik las dat het voorprogramma Arkona zou zijn, de Poolse dus niet het huppelde meisje met kadaver om de nek begon ik te twijfelen. Waar ik enkele jaren geleden toch echt het huppelde meisje Arkona mijn favoriete Arkona noemde is mijn smaak in de afgelopen jaren enigszins veranderend. Mijn muziek smaak, niet mijn huppelende meisjes smaak. Toen ik de eerste foto’s van het concert op Facebook zag wist ik dat ik er niet bij was, ik heb niet zo’n telefoon waarbij je tijdens een concert op Facebook kunt kijken of je het leuk hebt. Voor het geld dat ik niet heb uitgegeven voor het concert heb ik nu een proefabonnement. Tien weken de krant voor een concertkaartje en 4 bier.

Proost!

Alexsander Hesse 2017

Dit bericht werd geplaatst in Column en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Proefabonnement

  1. Pingback: Proefabonnement gaat niet door | alexsanderhesse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s