Alleen de achterkant

Toen ik het hek door was liep er een mevrouw richting lift, ze had net haar fiets weggezet, ik zag de deur van het gezamenlijke fietsenhok nog een stukje openstaan. Ik was niet snel genoeg en moest het slot opnieuw openen om mijn fiets in het hok te zetten.

Het was echt zo’n mevrouw waarvan je van achteren kan zien dat het van voren een erg aantrekkelijk mevrouw zou moeten zijn. Tenminste ik vind dat ik van achteren zag dat ze erg aantrekkelijk was……. Pumps, strakke spijkerbroek, lang blond haar.

Toen ik mij naar de lift haastte was de deur al bijna gesloten, als op mijn werk iemand tijdens het sluiten van de lift op het knopje drukt gaat de liftdeur weer open, hier niet. De deur sloot zich verder en ten tweede male zag ik niet wat ik wilde zien. Jammer.

En nu? De flat heeft 6 verdiepingen, 20 woningen per verdieping dus in totaal 120 woningen. Op de begane grond woont ze niet dus blijven er 100 woningen over, beetje veel om bij aan te bellen en te vragen of de mevrouw met de pumps, de spijkerbroek en de blonde haren daar toevallig woont. Zojuist heb ik mijn hele woning eens grondig doorgespit maar dan nog blijven er 99 over. En ze was blond, dus hoezo zou ze niet de lift naar de begane grond hebben genomen? Nee wacht, dan had ik haar wel gezien, daar stond ik immers voor te wachten.

Twijfels en vragen, is ze de moeite van het zoeken waard? Misschien is er wel een meneer Pumps, strakke spijkerbroek, lang blond haar. Misschien is ze niet eens zo mooi als ik me haar nu voorstel. Maar droom ik over een dame met een haakneus en pianotoetsengebit. Maar ik wil het weten, ik moet het weten!

Alexsander Hesse 2012

Dit bericht werd geplaatst in Column en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s